Affiliateprogramm

Velkommen til bonprix.no partnerprogram!
Tjen penger med din webside!

bonprix er postordrefirmaet med aktuell mote til fordelaktige priser.
Blant de for øyeblikket over 2000 artiklene finnes det både trendy mote for hele familien og prisgunstige tilbud som gjør hjemmet ditt vakrere.

Over 8 millioner fornøyde kunder over hele verden er allerede overbevist om vår prisgunstige mote av god kvalitet. Vi leverer alle artikkelstørrelser til samme pris.

Bruk din webside til å tjene penger på våre attraktive tilbud!

Du får en omsetningsprovisjon på 7-9% for hver bestilling som videresendes til bonprix.no via lenkene på din webside.
Registrer deg nå og tjen på den uvanlig høye omvandlingshastigheten som vårt program oppnår!

Som reklamepartner kan du delta i bonprix.no-partnerprogrammet via vårt filialnettverk TradeDoubler.
Vi takker så mye, og ønsker deg lykke til med vårt partnerprogram.

Klikk her for å registrere deg hos TradeDoubler.


bonprix er postordrefirmaet med de fordelaktige prisene!

Blant de over 10.000 artiklene finnes det underklær, damemote, herre- og barnemote samt moteriktige og prisgunstige artikler for hus og hjem. Over 8 millioner fornøyde kunder over hele verden er allerede overbevist om vår kvalitet til lave priser og alle størrelser til én pris. Bruk din webside til å tjene penger på våre prisgunstige og attraktive tilbud!

Din fordel som bonprix-filial:

  • Du får en kommisjon som varierer fra 7 % til 9 % for hvert salg som genereres via din webside. Kommisjonens størrelse varierer avhengig av antall salg som generes av deg per måned.

  • Det finnes et stort antall reklameeffektive, klikkesterke og aktuelle reklamemidler av ulike kategorier for din webside.

  • Tjen på våre nye omfattende og høyaktuelle produktlister.

bonprix bruker V2-Feed fra TradeDoubler. Ved hjelp av ulike felt i produktlistene, som f.eks. for farge og størrelse, kan du effektivt reklamere for bonprix-produktene, ettersom du på denne måten kan vise relevant informasjon og tilby utvidede søke- og sammenligningsfunksjoner.

Vi ber om forståelse for at kommisjonen først kan utbetales når kunden har betalt fakturaen sin. I postordrehandelen kan dette ta opp til 8 uker pga. returforsendelsenes løpetider. Salgserstatningen (= "pay-per-sale") betales bare for den genererte omsetningen. Omsetning innebærer solgte varer til aktuell salgspris fra avdrag for returer, krediteringer og lovfestet mva. Dette beløpet er derfor ikke det samme som størrelsen på den sendte handlekurven. Les også være deltakerbetingelser som vi har stilt til disposisjon hos TradeDoubler.

Programmet har en svært høy direktekonvertering. De fleste salg skjer umiddelbart pga. det fordelaktige vareutvalget.

Som partner kan du dra nytte av bonprix-konseptet som allerede har overbevist ca. åtte millioner kunder: "Prisgunstig mote, bra kvalitet og god service 365 dager i året." Bli bonprix-partner nå og tjen penger på moden med de fordelaktige prisene!

Har du spørsmål eller forslag angående bonprix' partnerprogram? Send oss en e-post! responseteam@tradedoubler.com

Som keyword-publisher bør du lese de generelle forretningsbetingelsene og deltakerbetingelsene fra bonprix.

  • Oppgi e-postadresse i tekstfeltet under, og trykk deretter på Retur. Straks etterpå videresendes du til TradeDoubler-websiden.

  • Der oppgir du din webside og dine personlige opplysninger. Det finnes bare tre korte innmatingssider, og registreringen er avklart på ett minutt.

  • Etter registreringen får du en e-post med en aktiveringslenke til din konto. Klikk på lenken og din nye filialkonto er aktivert!

Ditt bonprix.no-team