Retningslinjer for kundeanmeldelser

Retningslinjer for kundeanmeldelser
Så fint at du vil skrive om en artikkel fra bonprix-butikken. Uansett om det er en positiv eller negativ anmeldelse, vil din mening hjelpe andre kunder å finne riktige produkter. For at din mening skal kunne hjelpe andre kunder på en optimal måte, ber vi deg følge disse retningslinjene.

Anmeldelser som ikke oppfyller disse retningslinjene, kan dessverre ikke publiseres, eller de kan når som helst bli slettet fra bonprix.se.

Argumenter for din anmeldelse
Gi årsaker til din mening. Foruten din personlige mening er vi også interessert i hvorfor - dvs. hvilke egenskaper eller funksjoner - som har fått deg til å gi produktet en positiv eller negativ anmeldelse. Du kan bare bedømme artikler som du selv har erfaring med. Ikke bedøm produkter bare på grunnlag av et bilde eller etter at du har lest produktbeskrivelsen.

Skriv en anmeldelse!
Anmeldelser for produkter som ennå ikke har blitt kommentert, er spesielt nyttige for andre kunder. Bra er også anmeldelser som gir nye aspekter til et produkt som allerede har kommentarer. Ikke gjenta det som allerede er sagt, men prøv å se produktet fra nye synsvinkler.

Hvor mye bør du skrive?
Svært korte tekster inneholder nesten ingen informasjon, og svært lange tekster gjør at leseren fort blir lei av å lese.

Ikke skriv ett-ords-anmeldelser.

Hva bør du unngå?
Å henvise til andre anmeldelser. Disse anmeldelsene kan bli slettet og sammenhengen vil da blir uforståelig.
Hva kan vi ikke publisere?


Banning og vulgære uttrykk.
Fascistiske, rasistiske, antisemittiske, fremmedfiendtlige eller lignende politisk radikale uttalelser
Personlige opplysninger som telefonnummer, e-postadresser, URL-adresser
Kommentarer som ikke gjelder produktene, men servicen.
Forslag og kritikk til vår service tar vi selvfølgelig også gjerne i mot. Send dette på service@bonprix.no
Henvisninger til andre innkjøpskilder


Innsendingsbetingelser
bonprix blir eneste eier av innsendte anmeldelser. Vi forbeholder oss retten til forkorte eller endre innsendte anmeldelser ved behov hvis det ikke endrer innholdet i anmeldelsen. Vi forbeholder oss også retten til å ikke publisere en anmeldelse eller til å slette den i sin helhet dersom anmeldelsen ikke oppfyller ovennevnte retningslinjer.

Når du sender inn en anmeldelse, garanterer du at vi får enerett til bruke anmeldelsen med ubegrenset tid og rom, og at anmeldelsen er fri for tredjepartsrettigheter.
Det foreligger ingen juridiske krav på noen form for betaling.
Tilbake til anmeldelsene