Rabattkoder

Tilbud og rabattkoder
Hos bonprix får du som kunde blandt annet ulike fordeler av tilbuder, som eksempel rabatt på din bestilling eller fri frakt. Hver tilbud er bundet til en bestemt rabattkode. Hvis du vil benyte deg av tilbudene såbør du oppgi rabattkoden ved din bestilling.

Hvor finner jeg rabattkoder?

Påmelding nyhetsbrev>

Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev så får du eksklusive rabattkoder og kampanjer som ny kunde.

Hvordan løser jeg inn min rabattkode?
Du kan løse inn din rabattkode både online eller per telefon. Ved online bestilling taster du inn koden i angivet feltet. Obs: har du en rabattkode kan du taste den inn i slutten av ditt kjøp og du finner rabattkoden etter at du har logget deg inn. Dette gjelder også for fraktkostnadene når du har en kode for frifrakt. Vær oppmerksom på minumum bestillingsverdi og gyldighet etc.

Jeg glemte å oppgi min rabatt kode i min bestilling, kan jeg fortsatt benytte meg av tilbudet?
Nei, rabattkoden må dessverre angis direkte ved bestillingstidspunktet - eller om du bestiller per telefon kan det nevnes under samtalen. Det er dessverre ikke mulig å benytte rabattkoder etter at en bestilling er fullført på grunn av teknisk grunn.

Konkurranser og rabattkoder. Hos bonprix har vi ofte kampanjer hvor du kan bruke eller vinne rabattkoder. Husk å sjekke vår hjemmeside for å se mer om hva vi har å tIlby.