Kredittkort

Bekvem og sikker betaling med kredittkort

  • Hvis du velger å betale med betalingskort, tilkommer det bare en ekspedisjonsavgift på 49,- kr.

  • Vi tar gjerne i mot ditt Visa-kort eller Mastercard hvis det er utstillt i Norge

  • Hvis dubestiller onlineeller på telefonen, må du oppgi kredittkortnummer, kortets gyldighetsdato og sikkerhetskoden.

  • Fakturabeløpet trekkes da automatisk fra kredittkortkontoen din.

  • Hvis du ønsker å returnere varen, betales beløpet tilbake til din kredittkortkonto. Vær oppmerksom på at det kan ta opp til 14 dager før beløpet er tilgengelig på kontoen din.

Betaling med kredittkort er dessverre ikke mulig ved skriftlige bestillinger. Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi deg om å ikke skrive kredittkortnummeret på ditt bestillingsskjema. Avbetaling er dessverre ikke kompatibel med kredittkortbetaling. Vi beklager at vi ikke aksepterer såkalte forhåndsbetalte kredittkort.

Sikre betalinger

Dine data krypteres og overføres dermed beskyttet og sikkert.

Bonprix bruker den mest moderne krypteringsteknikken, f.eks SSL (Secure Socket Layer), for å forhindre at utenforstående får tak i dine opplysninger.

SSL er en vedtatt standardprotokoll på internett som garanterer sikker overføring av data. All bestillingsinformasjon, som f.eks. kredittkortopplysninger, overføres til bonprix utelukkende i kryptert form.

I tillegg tilbyr bonprix sikkerhetsfunksjonen 3D-Secure til sine kunder. 3D-Secure forhindrer at uvedkommende kan bruke kredittkortet ditt i de butikkene som deltar.