Medarbeidere

Hvordan engasjerer dere dere for miljøvern i bedriften i Hamburg?

Ja – for eksempel ved å unngå, redusere og gjenbruke avfall. Også hos oss i Haldesdorfer Strasse i Hamburg tar vi miljøvern og klimabeskyttelser som en selvfølge. Slik prøver vi å unngå og redusere unødvendig energiforbruk under arbeidet, og å resirkulere så mye materialer som mulig. Også når vi spiser, tenker vi på miljøet: med "klimatallerkenen", som betyr at vi serverer regional mat. Klimatallerkenen er sunn, kortreist og energisparende. Men vi vet også: Det er mye mer som er mulig. Derfor har vi satt oss som mål å integrere bærekraftighetstanken i alle våre avgjørelser, og utvikle en sustainable campus. Det betyr for eksempel hvordan vi håndterer vann og energi samt sosiale og helsemessige aspekter.

Har dere også aktiviteter for medarbeiderne?

Vårt helseprogram heter aktiv.net. Det beskriver innholdet godt.

 

Aktiv.net betyr at vi tilbyr et spesielt sportsprogram før og etter jobben og i pausene – fra topp til tå, og selvsagt for sjelen.

 

Dette passer også godt med vår måte å jobbe på. Vi liker det sporty: Korte veier, flate hierarkier, rask handling og en frisk vind hører med på hver arbeidsdag hos oss.