Hva betyr ansvar for deg?

Tell me

Svært mye.


Spørsmålet om vi handler ansvarlig ved bonprix, kan besvares raskt. Naturligvis gjør vi det. Kanskje til og med mer enn du tror. For mange er prisbevissthet og ansvarsbevissthet fremdeles motsetninger. Vi forstår det. Og vi vil endre det. Derfor har vi i mange år engasjert oss for rettferdig samhandling og miljøvern. I landene hvor produktene våre produseres, og selvfølgelig også hos bedriften vår i Hamburg. For oss er det å handle forretningsmessig og ansvarsfullt knyttet tett sammen. Vi har plikt til å redusere negativ påvirkning på miljøet og klimaet vårt til et minimum.

Som en del av Otto Group følger vi, som hele konsernet, ambisiøse mål med en omfattende plan for bærekraftighet, kalt impACT.
Ettersom vi nådde disse målene raskere enn vi trodde, har vi utviklet ytterligere mål som viser våre ambisjoner når det gjelder bærekraftighet og ansvar. I vår nye bonprix-strategi for bærekraftighet har vi formulert tre overordnede temaområder for å innordne de oppgaver og mål vi selv har satt: Produkter, partnere og prosesser. I kapittelet "Strategi" kan du lese mer om dette.
På de kommende sidene vil vi vise og forklare hvordan vi jobber for å nå disse målene, og dessuten ta opp andre temaer. „How we make …" gir deg svar.

Tell me more…

Klikk på spørsmålet for å få vite mer om våre aktiviteter på områdene miljø, arbeidsforhold, sortiment og engasjement.

Kan jeg handle god kvalitet hos dere med god samvittighet?Produkter

Kan jeg handle god kvalitet hos dere med god samvittighet?

Er bærekraftighet viktig ved produksjon av produktene deres?Produksjon

Er bærekraftighet viktig ved produksjon av produktene deres?

Hvordan tar dere ansvar?Strategi

Hvordan tar dere ansvar?

Under hvilke forhold produseres produktene?Mennesker

Under hvilke forhold produseres produktene?