Digitalisering

Dere vet mye om siste mote. Men er dere også innovative?

Vi er stolte over å kunne svare på begge spørsmålene med, ja. Med den nyeste teknologien ser vi til at shopping i vår nettbutikk blir en opplevelse.

Å handle ny mote er noe spesielt. En ny bluse, genser eller fargerik sommerkjole betyr også en gave til deg selv. Derfor er handelen i seg selv en innbydende og inspirerende opplevelse. I vår nettbutikk og app tilbyr vi ikke bare de nyeste trendene, presenterer dem også på en slik måte at netthandel blir en gøy opplevelse - ikke bare hjemme på skjermen, men også underveis med smarttelefonen. Vi bruker innovativ teknik slik at kundene våre føler seg godt informert og raskt finner sine favorittartikler.
Vår mote presenteres derfor i mange detaljerte visninger, vi har størrelse og passformfilter og også rådgivende verktøy. I sosiale medier som Facebook og Instagram utveksler vi ideer med kundene våre og bruker digitale markedsføringsskjema slik at vi kan å tilby kundene våre nøyaktig den moten de liker. Hos oss gjør ikke bare klærne våre godt humør, men også å handle moten er gøy.